Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5561
візитів всього: 481432
Прогноз погоди
Житомирські школярі у маршрутках їздитимуть по пільговій ціні
5 лютого 2015 року 14:21
4 лютого 2015 року відбулася нарада керівництва міста з приватними перевізниками, що обслуговують маршрутне таксі Житомира, з питань пільгового перевезення школярів.
 
В.о.міського голови Любов Цимбалюк зауважила: «Я підтримую думку батьківської  громади та педагогічних працівників про те, що  сьогодні 3 грн  за проїзд школярів – це досить велике навантаження. Сподіваюсь на ваше розуміння ситуації та прошу встановити пільгову ціну проїзду у маршрутках для наших дітей».
 
Усі приватні перевізники погодились з даним рішенням. Так звана «соціальна ціна» – домовленість між владою та перевізниками, оскільки компенсації за пільговий проїзд у міських автобусних маршрутах нема.
 
Під час спілкування з представниками транспортної галузі міста також піднімалося питання порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та підвищення безпеки пасажирів.
 
Заступник міського голови Євгеній Демчик подякував представникам транспортної галузі за підтримку соціальних ініціатив: «Ви також сьогодні несете соціальне навантаження, адже обслуговуєте райони міста, не охоплені комунальним транспортом. Ми дякуємо вам за це».
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare