Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477451
Прогноз погоди
Медичні працівники Житомира допомагають військовим
28 січня 2015 року 18:12
28 січня відбулась прес-конференція головного лікаря Житомирського обласного перинатального центру Юрія Вайсберга, на якій йшлося про допомогу військовослужбовцям АТО медичними працівниками та волонтерами. 
 
«Ми, як і вся держава, підтримуємо наших бійців та не залишаємося осторонь від проблем, які зараз на Сході. Ми знайшли волонтерів, один із них – дуже активна людина Петро Цимбалюк, котрий уже 12-й раз поспіль їздить на передову та передає гуманітарну допомогу», - зазначив Юрій Вайсберг.
 
Серед волонтерів головний лікар також відзначив Валерія Вариводу, котрий постійно допомагає військовослужбовцям 95-ї аеромобільної бригади.
 
«У нашому колективі є сім’ї, чоловіки яких з перших днів воюють, тому на зборах було прийняте рішення про фінансову допомогу нашим бійцям. Ми вирішили одноденну заробітну плату працівників нашого центру – близько 30 тисяч гривень – спрямувати на передову для десантників 95-ї окремої аеромобільної бригади та 30-ї окремої механізованої бригади і для інших військових, які захищають на Сході наші кордони. Раніше ми передавали ковдри, медикаменти та інші необхідні речі для життя», - повідомив Юрій Вайсберг.
 
Завдяки спільній співпраці з волонтерами військовим було відправлено близько 50 маскувальних костюмів, які зберігають тепло та не пропускають вологу. Матеріал для них був спеціально завезений з Білорусії. За словами лікаря, в таких костюмах військові без шкоди для здоров’я можуть знаходитись до чотирьох годин на снігу.
 
Для передачі гуманітарного вантажу волонтери їздять в зону АТО раз на два тижні.
 
Юрій Вайсберг запевнив, що це не остання допомога від колективу Житомирського обласного перинатального центру. «Ми щасливі бути захисниками тих інтересів, які є першочерговими в нашій державі. Ми постійно налагоджуємо нашу співпрацю з гуманітарними фондами», - зазначив він.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare