Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5577
візитів всього: 493374
Прогноз погоди
Вітання житомирського міського голови В.Т.Шелудченко з Днем працівників соціальної сфери
30 жовтня 2009 року 15:28
ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників соціальної сфери.

Відзначення в нашій державі Дня працівників соціальної сфери є свідченням визнання високої ролі служб соціального захисту, які найближче стоять до життєвих потреб та інтересів більшості громадян. Ви виконуєте одну з найбільш благородних місій - щоденно надаєте допомогу тим, хто потребує державної підтримки.
Міською радою і надалі буде проводитися курс, спрямований на поліпшення соціального клімату в місті, підвищення якості життя, належну організацію та оплату праці, своєчасне отримання заробленого тощо.
Місія, яку Вам доводиться виконувати, особлива у своєму подвижництві і благородстві, адже основу будь-якої соціальної роботи становлять любов, милосердя, співчуття.
У день свята хочу висловити захоплення людьми, які працюють у сфері соціального захисту і висловити глибоку подяку за відданість роботі, душевне тепло, яке Ви даруєте людям. Щиро бажаю Вам міцного здоров»я, особистого щастя, добробуту та подальших професійних досягнень.
Нехай кожен день додасть Вам сили і наснаги, творчого горіння, нових успіхів і здобутків у Вашій благородній справі в ім'я людини.

З повагою,
міський голова                                                                                   В.Т.Шелудченко




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare