Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477299
Прогноз погоди
Конкурс на заміщення вакантної посади буде оголошено повторно
26 грудня 2014 року 12:14
25 грудня 2014 року о 16.00 год. в сесійній залі Житомирської міської ради відбулися громадські слухання щодо обговорення кандидатів на посаду головного спеціаліста,  уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції міської ради. Інформація про проведення конкурсу була розміщена у газеті «Місто» №42 від 23.10.14 та на офіційному сайті Житомирської міської ради. Прийом документів тривав з 23.10.14 до 24.11.14 Представники громадськості висловили думку, що перелік кандидатів повинен бути ширшим, тому конкурсній комісії було запропоновано оголосити новий конкурс.  Пропозицію заслухати програми кандидатів на обговорювану посаду, які брали участь у конкурсі,  громадськість не підтримала.

«Посада, про яку сьогодні говорили,  достатньо важлива для міста, тому що це людина, яка повинна, зробити неможливою корупцію в міській раді. Є кандидати, які мають дві-три вищі освіти. У кожного є своє бачення відносно боротьби і попередження проявів корупції. Кожен був готовий презентувати свою програму. Комісія має законне право  сама прийняти рішення щодо кандидатур під час проведення конкурсу. Але ми вирішили порадитися з громадою. Адже уповноважений з питань запобігання та виявлення корупції повинен мати довіру серед житомирян. І ми хотіли, щоб громадськість вислухала і дала свої рекомендації щодо тієї людини, яка, на її думку, гідна цієї посади. Громадськість вирішила, що даних кандидатур недостатньо. Тому ми оголосимо конкурс повторно», – зазначив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, свої заяви на участь у конкурсі подали:
  • Зеленюк Юрій Павлович,
  • Коваленко Олена Володимирівна,
  • Радько Олександр Олександрович,
  • Шклярчук Леся Анатоліївна.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare