Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5516
візитів всього: 464541
Прогноз погоди
Благодійний захід на підтримку військовослужбовців-учасників АТО
23 грудня 2014 року 16:40
23 грудня 2014 року у Житомирському військовому госпіталі пройшов благодійний захід на підтримку військовослужбовців-учасників АТО, організатором якого  виступила громадська організація «Конгрес Солідарності Азербайджанців України».
 
На заході були присутні представники Житомирської міської ради, голова Національної Медичної Палати України Сергій Кравченко, голова громадської організації «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» Ільгар Гасан Ага огли Мамедов та голова громадської організації «Асамблея національностей України» Ровшан Тагієв.
 
У рамках проведення благодійної акції до Дня солідарності азербайджанців, який відзначають 31 грудня, організатори заходу подарували Житомирському військовому шпиталю подарунки (холодильник, телевізор, солодощі) та медикаменти.
 
«Ціль нашого заходу – зміцнення дружби між нашими народами. Азербайджанці постійно підтримують Україну, і, в першу чергу, повинна бути моральна та психологічна підтримка», - зазначив Ільгар Гасан Ага огли Мамедов.
 
Начальник Житомирського військового госпіталю Олександр Серебряков подякував представникам організації «Конгресу Солідарності Азербайджанців України» за допомогу і сказав: «Подарунки мають важливе значення для підтримки хворих військовослужбовців, які зможуть відволіктись від гнітючих думок у святкові дні. Та найголовніше - це  увага представників інших національностей, які проживають в Україні і підтримують наш народ у цій війні. Тому, безумовно, це є жест доброї волі та підтримки наших військових. Ми дуже хочемо і намагаємося робити все можливе, щоб нашим хворим було комфортно і затишно у нашому шпиталі».
 
Голова громадської організації «Асамблея національностей України» Ровшан Тагієв  висловив подяку лікарям, а також керівництву міста та області, які беруть участь в таких заходах, побажав воїнам швидкого одужання та закликав суспільство до толерантності незалежно від національності. «Ми їздимо по всій країні і проводимо багато акцій, особливо на південному сході Україні. Безумовно,  країна переживає кризу, військову, політичну та економічну. Тільки всі разом незалежно від національності ми можемо перемогти труднощі. Неважливо, на яку суму ця допомога,  головне -  щоб вона була від душі», - зазначив він.
 
Голова Національної Медичної Палати України Сергій Кравченко вручив подяки медичному персоналу Житомирського військового госпіталю за сумлінну працю, професійні здобутки та вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я України та зауважив, що це не перший спільний захід, який вони проводять разом з ГО «Асамблея національностей України» та ГО «Конгрес солідарності азербайджанців України» і додав: «Приємно, що азербайджанці не тільки воюють на передовій, а й допомагають в тилу».

Олександр Бочковський подякував організаторам за організацію благодійних заходів: «Я хочу сказати, що дана акція ще раз підкреслює: народ України -  єдиний. Мені хочеться висловити щирі слова подяки Асамблеї національностей України та Конгресу солідарності азербайджанців України. Житомир є багатонаціональним містом. В нас проживає більше 100 національностей, і азербайджанці мають велику діаспору в нашому місті. Ця акція ще раз підкреслює, що не буває чужої біди, ми єдині. Я вдячний народові Азербайджану за таку підтримку».

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове