Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 479442
Прогноз погоди
Запрошуємо всіх бажаючих до участі в обговоренні
23 грудня 2014 року 09:42
25 грудня 2014 року о 16.00 год. в сесійній залі Житомирської міської ради відбудуться громадські слухання кандидатів на посаду головного спеціаліста,  уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції міської ради. Про це поінформував перший заступник міського голови Сергій Сухомлин після засідання конкурсної комісії 22 грудня 2014 року.

Голова комісії Сергій Сухомлин запропонував вислухати кандидатів під час громадських обговорень і прийняти рішення, врахувавши думку житомирян: «Хочу запропонувати абсолютно новий підхід до прийому співробітника на таку відповідальну роботу. Важливі критерії відбору - довіра громадськості, бездоганна репутація, авторитет серед житомирян».
 
«Вважаю, варто наслідувати приклад Петра Порошенка, - продовжив перший заступник міського голови. - Буквально вчора він призначив трьох членів конкурсної комісії Національного Антикорупційного бюро. Ними стали визнані правозахисники Рефат Чубаров, Євген Захаров та історик Ярослав Грицак. Це люди, які володіють високими моральними якостями і професіоналізмом. Керуючись такими критеріями, пропоную житомирянам вибрати гідну людину уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції в місті».
 
Список кандидатів, що подали заяви на участь у конкурсі:
  • Зеленюк Юрій Павлович,
  • Коваленко Олена Володимирівна,
  • Радько Олександр Олександрович
  • Шклярчук Леся Анатоліївна.
Запрошуємо всіх бажаючих до участі в обговоренні.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare