Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463602
Прогноз погоди
Житомиряни з вадами зору отримали подарунки до Свята Святого Миколая
22 грудня 2014 року 14:55
Привітати зі святом Святого Миколая та поспілкуватися із слабозорими житомирянами до гуртожитку Житомирського учбово-виробничого підприємства “Українське товариство сліпих” приїхала в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
«Свят чекаємо ми всі: і малі, і дорослі, і кожен заслуговує на подарунки. Хочу побажати усім міцного здоров’я – це найголовніше у житті,миру та злагоди у кожну українську родину. Сподіваюсь, що скоро в Україні настануть мирні часи,і  тоді будуть приділяти більше уваги тим,  хто її найбільш потребує», - зазначила Л.Цимбалюк.
 
Мешканці гуртожитку поділились із керівником міста своїми проблемами, зокрема, щодо проїзду пільгових категорій громадян у міському автотранспорті, необхідності соціального супроводу слабозорих, побутовими проблемами. Л.Цимбалюк зазначила, що не всі проблеми можна вирішити відразу, проте з нагальних питань окремих громадян запросила на особисту зустріч уже в найближчий час.
 
«У кожного з нас є свої проблеми, ми часто не розуміємо важливість простого доброго слова, яке від нас чекають. Це вада сьогодення, нашого суспільства – за власною зайнятістю втрачається цінність людської уваги. І я щиро вдячна кожному з вас за терпимість та розуміння», - сказала Л.Цимбалюк.
 
Від в.о.міського голови Л.Цимбалюк та депутата міської ради В.Позняк слабозорі отримали  подарунки.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове