Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 475563
Прогноз погоди
Соціальна акція до Дня Святого Миколая для дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію
19 грудня 2014 року 09:37
18 грудня у прес-центрі Житомирської міської ради відбулася соціальна акція, приурочена до Дня Святого Миколая, для дітей та молодих людей, хворих на фенілкетонурію. Організатором акції виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Маленькі житомиряни та молоді люди отримали солодкі подарунки -  фруктові набори, сухофрукти та соки – від Житомирської міської ради, які вручила в. о. міського голови Любов Цимбалюк.

«Шановні присутні, дорогі діти та батьки, дозвольте привітати вас з початком світлих різдвяних свят та побажати вам добра, здоров’я та мирного неба над головою. Ви - наше майбутнє. Бажаю вам жити у мирній  Європейській країні»,  - звернулася до  дітей  Любов Цимбалюк.

Керівник міста подякувала народному вокальному ансамблю Житомирського агротехнічного коледжу «Чарівність», який  долучився до акції, та  висловила сподівання, що проведення таких заходів стане доброю традицією: «Ми не можемо бути байдужими до дітей, особливо тих, які потребують нашої уваги. Діти вірять у святого Миколая, і ми можемо подарувати їм часточку радості, хай їхні мрії стануть реальністю».

За словами директора Житомирського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей, молоді  Юрченко Ольги, у Житомирі проживає 19 дітей та молодих людей з 18 сімей, які хворіють на фенілкетонурію. Вік хворих від 2 до 18 сімей. «Ми хочемо, щоб кожна дитина була щаслива та не була обділена, щоб у святкові дні дітки забули про свої проблеми зі здоров’ям», - сказала Ольга Юрченко.
  • Фото В.Мурашевського
  • Фото В.Мурашевського
  • Фото В.Мурашевського
  • Фото В.Мурашевського


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове