Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477207
Прогноз погоди
У Житомирі народилася нова родина патріотів
18 грудня 2014 року 13:58
18 грудня 2014 року у Міському палаці культури взяли шлюб учасники антитерористичної операції Дмитро та Анастасія. Молодята вирішили повернутися на декілька днів до рідного міста, щоб засвідчити свою любов, вірність один одному та отримати свідоцтво про шлюб.
 
До весілля наречений носив обручки біля серця на синьо-жовтій стрічці. Сьогодні Дмитро та Анастасія запросили друзів та знайомих разом відсвяткувати своє одруження, а завтра знову захищатимуть територіальну цілісність на сході нашої держави.
 
Привітати  молодят завітали рідні, в.о. міського голови Любов Цимбалюк, волонтери й активісти місцевого та столичного Майдану, військовослужбовці.
 
«Впевнена, що люди, які пройшли такий шлях, як ви, не звертають уваги на різні дрібнички та цінують кожну хвилину життя. Головне - що ви разом, і ваші почуття сильніші за негаразди. Бажаю, щоб усі свята ви були поруч, щоб у вашій молодій родині з’явилися діточки, і вони жили у мирній країні», - побажала Л.Цимбалюк та подякувала батькам молодят за те, що вони виховали справжніх патріотів.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare