Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 463876
Прогноз погоди
У Житомирі запроваджено послугу «Соціальне авто»
17 грудня 2014 року 10:44
У Житомирі запроваджено послугу «Соціальне авто». Вже з наступного тижня люди з інвалідністю зможуть скористатися даною послугою. Про це поінформувала на брифінгу начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Любов Петренко.
 
«Всього у Житомирі нараховується понад 20 тисяч людей з інвалідністю, більше 400 людей, які пересуваються за допомогою візка. І більшості з них дана послуга вкрай необхідна» ,- зазначила Л.Петренко.
 
Також Любов Петренко поінформувала, що основна мета послуги «Соціальне авто» полягає у підвищенні рівня життя людей з обмеженими фізичними можливостями шляхом більш мобільного пересування завдяки спеціально обладнаного автомобіля, а отримати дану послугу зможуть люди з інвалідністю 1 та 2 груп та діти із захворюванням опорно-рухомого апарату, які пересуваються за допомогою візка та не мають у користування автомобільний транспорт.
Спеціально обладнаний автомобіль знаходиться на балансі Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування Житомирської міської ради. Фінансування послуги здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.
 
Отримувач послуги може скористатися цією послугою не більше 5 разів на місяць для поїздок до лікувальних закладів та відділень реабілітації і до органів влади, розташованих у місті Житомирі. Замовити послугу можна за телефоном 36-02-24.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове