Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477069
Прогноз погоди
Звіт КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»
17 грудня 2014 року 10:26
За звітний період  надано 181 приписів, вимоги яких, виконано на 81% інші залишаються на контролі до їх виконання, складено 10 адміністративних протоколів згідно ст.152 КУпАП.
 
У зв’язку з погодніми умовами, інспекторами лінійного відділу проведено контроль за виконанням протиожеледніх заходів керівниками підприємств, установ, організацій, фізичними особами підприємцями на прилеглих територіях до власних та орендованих приміщень, виконанням комунальними службами міста підсипання тротуарів та проїжджих частин піщано-сольовою сумішшю. У ході роботи надано 119 приписів. 
 
Продовжено  контроль за виконанням вимог доручень по припиненню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста, в ході роботи складено   2 адміністративних протокола на осіб, які самовільно встановили торговельне обладнання, щоденно проводиться рейд по припиненню несанкціонованої торгівлі в районі Житнього ринку.
 
На виконання рішення МВК від 29.03.12 р. № 325 «Про затвердження правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі» інспекторами лінійного відділу проведена робота з керівниками підприємств, установ, організацій, фізичними особами підприємцями по встановленню урн для сміття поруч з приміщеннями, об’єктами підприємницької діяльності, де вони відсутні. В ході роботи складено 1 протокол надано 19 приписів:  вул. Театральна, 8,   вул. А.Щасного, 1, вул .Київська, 36, вул. Черняховського, 8
 
Керівником Житомирської філії ТОВ «МСЛ» не встановлено поруч з приміщеннями, якими користується товариство урни для сміття за адресами:
- вул. Перемоги, 3;
- вул. В.Бердичівська, 27а;
- вул. Театральна, 8
 
По факту порушення складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, який направлено на розгляд комісії за місцем проживання порушника: вул. Театральна, 8, вул. Перемоги, 3, вул. Велика Бердичівська, 27 а.
 
Під час здійснення контролю за станом благоустрою територій міста, виявлено самовільне складування будівельних матеріалів та відходів за межами власних земельних ділянок.  По факту порушення на власників складаються  протоколи, надаються приписи. За минулий тиждень надано 21  припис, складено 4 протокола: пров. 3й Піонерський, 46, пров. 2 й Піонерський, 10, вул. Черняховського, 46, вул. Західна, 36.
 
Велику проблему в місті створює відсутність кришок люків оглядових та приймальних колодязів. Для встановлення належності колодязя витрачається багато часу . З метою прискорення встановлення належності та робіт по накриттю кришками люків відкриті оглядові та приймальні колодязі на території міста, було прийнято рішення  організувати робочу групу в яку увійшли представники підприємств, які мають на обслуговувані підземні інженерні мережі. Робоча група проводить обстеження колодязів за інформацією підготовленою  інспекторами лінійного відділу КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради. На місці проводиться обстеження та по факту висновку надається припис на усунення даного порушення. В ході роботи 11.12.14р було встановлено належність ряду колодязів, надано приписи на усунення. Працівниками КП «ЕШС» Житомирської міської ради  по факту обстеження невідкладно накрито 2 оглядових колодязя по вул. Крошенська, 36, 42.

Під час проведення контролю за станом благоустрою було зафіксовано самовільне виконання земельних робіт з порушенням проїжджої частини вул. Західна. По факту порушення складено адміністративний протокол, зобов’язано відновити порушений благоустрій: вул. Західна, 39.        
 
Складено адміністративні протоколи на голову правління ОСББ « Хлібна,29» та ОСББ «Київська, 65» за неналежне утримання прибудинкових територій, не своєчасного вивозу гілля та опалого листя, прибирання від сміття: вул. Хлібна, 29, вул. Київська, 65.   
 
Перевірено виконання раніше наданих приписів :
- працівниками ЖБК «Полісся» організовано вивіз звалища побутових відходів, яке утворилось поруч з сміттєзбірним майданчиком  по вул. Шелушкова, 104.
- працівниками Центру стоматології організовано вивіз гілля по вул. Хлібна, 26.
- комунальними службами міста вивезено смітникове звалище по вул. Дмитрівська, 14.
- ОСББ «Ілларіонівська, 16» організовано роботи по прибиранню гілля по вул. Котовського, 16.
- працівниками ЖБК «Полісся» організовано вивіз гілля та будівельних відходів по вул. Небесної Сотні, 31

Робота інспекції в напрямку покращення стану благоустрою території міста продовжується.
  • Хлібна, 26
  • Хлібна, 26
  • Небесної Сотні, 31
  • Небесної Сотні, 31
  • Небесної Сотні, 10
  • Київська, 36
  • Київська, 36
  • Київська, 52
  • Київська, 52
  • Академіка Щасного, 1
  • Академіка Щасного, 1
  • Київська, 28
  • Київська, 28
  • Київська, 28
  • Київська, 28


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare