Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 482506
Прогноз погоди
Відбулися громадські слухання
15 грудня 2014 року 11:49
12 грудня 2014 року в залі Міського  палацу культури відбулися громадські слухання з метою визначення подальшої долі земельної ділянки за адресою вул. Київська, 6.

В обговореннях взяли  участь громадські активісти, краєзнавці, історики, художники. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв АТО та Володимира Шинкарука.
 
«Житомирській міській раді не байдужа доля нашого міста. Це питання болить усім житомирянам  близько чотирьох років. Земельна ділянка належить громаді, і саме вона буде вирішувати її долю», - зазначив народний депутат України Борис Розенблат.
 
Виступаючі презентували  власні авторські проекти, лунали  пропозиції зробити сквер, меморіал, об’єкт соціально-культурного призначення, який не порушуватиме ритм забудови.
 
«Історичне місце має оберігатися, як мала дитина. Я думаю, шановні житомиряни, що тут не повинно бути магазину», - зауважив краєзнавець Григорій Мокрицький.
 
Учасники обговорень запропонували провести конкурс на кращий проект благоустрою території земельної ділянки комунальної власності  по вул. Київській, 6 в м. Житомирі. Відповідний проект рішення виконкому оприлюднено на веб-сайті Житомирської міської ради.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare