Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481989
Прогноз погоди
Зустріч в.о. міського голови з ліквідаторами аварії на ЧАЕС
12 грудня 2014 року 14:16
11 грудня 2014 року з нагоди Дня ліквідатора  в прес-центрі Житомирської міської ради відбулася зустріч в.о. міського голови Любові Цимбалюк з представниками громадських організацій та ліквідаторами аварії на ЧАЕС.
 
У ході зустрічі  розглядалися питання пільгового проїзду в транспорті загального користування міста Житомира,  забезпечення медикаментами, можливості відкриття в медичних закладах міста відділень для ліквідаторів.
 
Любов Цимбалюк повідомила, що сьогодні  керівництвом міста була проведена нарада  з перевізниками та членами виконавчого комітету Житомирської міської ради, активістами, в ході якої  обговорювалися питання покращення обслуговування пасажирів в транспорті загального користування міста Житомира.
 
«Готується трьохсторонній меморандум між владою, перевізниками, громадою міста. В ньому будуть визначені всі питання, зокрема і пільгових перевезень», - зауважила Л.В. Цимбалюк.
 
Учасники круглого столу також підняли питання покращення житлових умов для ліквідаторів. В.о Житомирського міського голови зазначила, що  будівництво  до недавно замороженого багатоквартирного будинку за адресою вул. Щорса,155 було відновлено рішенням міської ради. Чотири  трьохкімнатні квартири в цьому будинку передбачені для осіб постраждалих внаслідок  Чорнобильської катастрофи.  
 
За дорученням в.о. міського голови Л.В. Цимбалюк управління охорони здоров’я  міської ради має розібратись з  питанням придбання медикаментів за рецептами, диспансеризації чорнобильців: «Дані питання не повинні залишитися поза увагою. Оскільки є нарікання з боку ліквідаторів, прошу вивчити їх  та провести круглий стіл з головними лікарями  щодо вирішення зазначених проблем».

Любов Цимбалюк звернулася до присутніх: «Дозвольте привітати вас сьогодні і подякувати за все. Бажаю вам здоров’я та успіху. Ви заслуговуєте на те, щоб бути почутими. Попри всі складнощі сьогодення  ваші питання не залишаться поза увагою. Пам’ятайте: двері мого кабінету відкриті, і я рада вас бачити завжди!».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare