Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 477180
Прогноз погоди
Відбулося І пленарне засідання сорок першої сесії міської ради
6 грудня 2014 року 08:23
5 грудня 2014 року відбулося І пленарне засідання сорок першої сесії  Житомирської міської ради. Депутати розглянули 17 питань порядку денного.

На сесії за ініціативи в.о.міського голови, секретаря міської ради Любові Цимбалюк було знято на довивчення питання «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Житомира та введення в дію нових розмірів плати за земельні ділянки у м. Житомир»: «Пропоную зняти дане питання на довивчення та провести громадські слухання та створити спеціальну комісію по вивченню даного питання».

Не підтримали депутати міської ради рішення про переобрання голови постійної комісії та про відміну рішення виконкому виконавчого комітету «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування». Депутати міської ради відмінили рішення про внесення змін у схему руху маршруток і наклали мораторій на введення нових автобусних маршрутів, які проходять по центральним вулиця міста, до 1 січня 2016 року.

Житомирська міська рада внесла зміни до міського бюджету 2014 року. Директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук повідомив, що Кабмін виділив області 95 мільйонів гривень субвенції. Отримані кошти в Житомирі збираються направити на зарплату медикам та освітянам.
 
ІІ пленарне засідання сорок першої сесії Житомирської міської ради відбудеться 9 грудня о 10.00 год. Депутатами будуть розглянуті блок архітектурних та земельних питань.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare