Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465153
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили учасників Революції Гідності
7 грудня 2014 року 09:11
На початку засідання Житомирської міської ради 5 грудня 2014 року відзначили учасників Революції Гідності. В.о.міського голови Любов Цимбалюк вручила подяки житомирянам та зазначила:«Зрозуміло, що це далеко не всі житомиряни, які брали участь у Революції Гідності. І я впевнена, що це тільки початок. В Українському Домі великі списки і я вірю, що нагороди знайдуть свої героїв».
 
Керівник міста вручила активістам грамоти від Українського дому за віру, гідність та проявлений патріотизм під час подій Революції Гідності, а від себе особисто подарувала кожному книгу «Майдан... Хто, якщо не я?».

Відзнаку отримали: Шишковський Володимир, Невмержицький Сергій, Кулик Антон, Куркчі Наталія, Шевченко Віталій, Нікітюк Ірина, Поліщук Анастасія, Дзюбенко Євгенія, Гальченко Наталія, Цимбалюк Петро, Варивода Валерій, Савченко Володимир, Козловський Мечислав.
 
Володимир Савченко, один із учасників Революції, зазначив: «Ця нагорода для мене, в першу чергу, - відповідальність!».

Сергій Невмержицький подарував Любові Цимбалюк «майданівський» банер житомирян – Герб міста Житомира: «Серед нагороджених сьогодні тут і майданів ці, і волонтери, які нам допомагали, але всі ми хочемо передати Вам цей банер на згадку про ті події».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове