Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479537
Прогноз погоди
«Земельні ділянки учасникам АТО виділяються виключно у відповідності до рекомендацій робочої групи», – Сергій Сухомлин
5 грудня 2014 року 13:39
Про це перший заступник міського голови повідомив під час брифінгу 5 грудня. За його словами  рішенням міської ради створено робочу групу, для розгляду клопотань громадян, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні та звернулись стосовно надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.

"На першій комісії ми чітко визначили критерії, за якими виділяємо земельні ділянки. Відповідно до рекомендації даної комісії в першу чергу розглядаються клопотання сімей загиблих, в другу - поранених. На другому засіданні комісії ми виділили  9 земельних ділянок сім'ям загиблих, 45 ділянок – пораненим учасникам АТО".

Сергій Сухомлин зауважив, що окрім членів комісії участь у засіданнях також беруть участь громадські активісти, військові та їх родичі. За його словами зауважень та заперечень під час засідання не було: «Ми зробили дві відмови у зв’язку з тим, що заявники не є житомирянами, втім ці документи перенаправили до облдержадміністрації. В першу чергу ми повинні задовольнити  проханням мешканців Житомира. Також 2 відмови було у зв’язку з тим, що заявники насправді не отримали поранень, а мали лише загострення хронічних хвороб.

Перший заступник Житомисрького міського голови наголосив на тому, що за аналогічним принципом будуть виділятися і інші ділянки, у відповідності до рекомендацій комісії.

Копії протоколів засідання можна побачити тут http://zt-rada.gov.ua/actual/598


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare