Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 463574
Прогноз погоди
У Житомирі з офіційним візитом побувала шведська делегація
3 грудня 2014 року 21:33
Оцінити кроки з енергозбереження, які робить Житомир,  до міста приїхала делегація на чолі з Першим секретарем посольства Швеції в Україні Генріком Нурбергом.

«Головна мета візиту представників Шведського посольства, корпорації НЕФКО та інших наших партнерів полягала у тому, щоб побачити проекти, які вже реалізовано в Житомирі. А також обговорити можливі шляхи продовження співпраці. У Швеції насправді є великий досвід і багато ноу-хау, які вона може запропонувати», – поділився перший секретар посольства Швеції.
 
На офіційній зустрічі гостей з керівництвом міста в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк зауважила, що подібні зустрічі стали доброю традицією, зустріччю з людьми, які для Житомира насправді є друзями.
 
Л.Цимбалюк подякувала присутнім: «Від громади міста прийміть слова вдячності за успішну реалізацію енергоефективних проектів у Житомирі. Ми готові до подальшої співпраці і будемо раді показати сьогодні вам напрацьовані проекти та об’єкти соціальної та комунальної галузі».
 
Генрік Нурбергразом із делегацією відвідали ряд об’єктів, модернізованих за сприяння міжнародної фінансової організації НЕФКО. Зокрема було оглянутокотельню, за адресою вул. Домбровського, 30, де була проведена повна заміна обладнання та дошкільний навчальний заклад №21, в якому провели термомодернізацію.

«Сподіваюся, що в рамках подальшої співпраці нам вдасться сконцентруватися на енергозбереженні та покращенні екології в місті. І я вірю, що деякі з цих проектів мають великий потенціал у Житомирі», – каже Генрік Нурберг.

Ознайомити представників Швеції зі своєю продукцією та послугами мали нагоду керівники житомирських підприємств, які спеціалізуються на енергозберігаючих технологіях. Перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлинзазначив, що для реалізації енергоефективних заходів у місті в пріоритеті будуть залучатися житомирські компанії.

«Ця зустріч була створена для того, щоб ознайомити наших іноземних партнерів з місцевими підприємствами, які пропонують якісний продукт європейського зразка та готові долучитися до впровадження енергоефективності. Також  керівники житомирських компаній мали змогу ознайомитися з підходом іноземних організацій до питань енергозбереження та стандартами роботи європейських партнерів», – зазначив Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове