Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476848
Прогноз погоди
Житомир приєднався до акції «Доступність для всіх – повага кожного»
2 грудня 2014 року 14:09
3 грудня відзначається Міжнародний день  інвалідів.  У Житомирі громадська спілка «Ліга організацій осіб з інвалідністю по зору «Сучасний погляд» та Всеукраїнське громадське об’єднання Національна асамблея інвалідів України проводять акцію «Доступність для всіх – повага кожного». Про це поінформувала депутат Житомирської міської ради, представник громадської організації в Житомирі Валентина Позняк.
 
«Акція передбачає демонстрацію на мультимедійних екранах у торгівельних закладах, ЗМІ анімаційного фільму «Універсальний дизайн». Цей ролик у ігровій формі демонструє різноманітність способів та прийомів, що дозволяють зробити оточуюче середовище більш привітним та зручним для різних груп населення6 для інвалідів, людей похилого віку, вагітних жінок і т.д.», - зазначила В.Позняк. (Соціальний ролик тут)

Також Валентина Позняк зауважила, що за її сприяння, як депутата міської ради,  житомиряни із вадами зору отримали 250 карток оператора зв’язку для постійного користування мобільним зв’язком без поповнення рахунку. «Також нас радує те, що у місті Житомирі курсує 2 тролейбуси із зовнішньою та внутрішньою озвучкою. До кінця року планується облаштувати 30 таких тролейбусів», - сказала В. Позняк. Окрім цього, у 2014 році виділені кошти для соціального супроводу інвалідів Житомира. Таку практику мають небагато міст України – Черкаси, Харків, Івано-Франківськ та Львів.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare