Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5573
візитів всього: 490485
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили кращих перевізників
23 жовтня 2014 року 16:10
Сьогодні, 23 жовтня 2014 року, відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. У цей день представників транспортної галузі вітали голова Житомирської обласної ради Віталій Француз, кандидат на посаду заступника голови Житомирської обладміністрації Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик.
 
Заступник Житомирського міського голови передав вітання автомобілістам та дорожникам від в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк та від себе особисто зазначив, що праця дорожників напружена і, в той же час, почесна, вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму.
 
«Саме ви щодня і щохвилини забезпечуєте комфортне життя житомирян: працюєте на автобусах, легковому та вантажному транспорті. Від вашої майстерності якості роботи залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів», - зауважив Є.Демчик.
 
Заступник міського голови вручив подяки виконавчого комітету Житомирської міської ради за активну громадську позицію, допомогу переселенцям та бійцям, які знаходяться в зоні АТО, Білявському В.В., Бобру І.В., Жулінській А.А., Іваницькій Т.В., Куят В.Г., Бабкіну І.В., Савіцькому А.А., Янчук О.Л., Пухтаєвичу М.Г.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare