Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5568
візитів всього: 493613
Прогноз погоди
Про перспективи житомирського волейболу
15 жовтня 2009 року 14:47
Перспективи Житомирського волейболу

    В  управлінняі у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської ради відбулася нарада з членами міською федерації волейболу.
У нараді взяли участь також  тренери-викладачі відділень волейболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, викладачі кафедр фізичного виховання вищих навчальних закладів, ветерани волейболу.
За підсумками участі збірних команд міста в літніх обласних юнацьких іграх Подякою управління міської ради відзначено тренерів команди-чемпіона Ігор серед дівчат – Георгія Кириловича Марчука (ДЮСШ СОК “Авангард”) та Геннадія Валерійовича Проценка (ДЮСШ № 1 управління освіти міської ради). Подякою управління відзначено також тренера команди юнаків, срібних призерів юнацьких ігор – Анатолія Петровича Денисовця (Житомирський Національний агроекологічний університет).
Під час засідання розглянуто стан розвитку волейболу серед учнів загальноосвітніх, вищих навчальних закладів, ветеранів та вихованців відділень спортивних шкіл міста.
За пропозицією членів міської федерації волейболу призначено старших тренерів, які будуть відповідати за підготовку та участь збірних команд міста в обласних літніх молодіжних спортивних іграх 2010 року:
- Марчук Г.К. (ДЮСШ СОК “Авангард”) – старший тренер збірної команди міста серед дівчат;
- Денисовець А.П. (ЖНАУ) – старший тренер збірної команди міста серед юнаків.
Прийнято рішення залучити громадськість міста до обговорення кандидатури на посаду Голови Житомирської міської федерації волейболу. Пропозиції щодо зазначеної кандидатури приймаються до 1 листопада 2009 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради за тел. 43-87-64.
Учасниками наради також підтримано пропозицію обрати крім Голови Федерації трьох старших тренерів: з волейболу серед чоловіків, з волейболу серед жінок, та з волейболу серед ветеранів.
Визначено термін внесення пропозицій до календарного плану змагань з волейболу на 2010 рік. Пропозиції по участі команд міста в іграх міського, обласного, Всеукраїнського рівнів приймаються управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради до 1 грудня 2009 року.
У 2009 році відповідно до міського календарного плану спортивно-масових заходів відбудуться змагання Чемпіонату міста серед чоловічих та жіночих команд.
Представники команд, які бажають взяти участь в іграх Чемпіонату серед жінок запрошуються на нараду з питань організації змагань на кафедру фізичного виховання Житомирського державного університету ім. І.Франка 19 вересня 2009 року о 14.30 год. (головний суддя – Тамашевський І.Я.).
Представники чоловічих команд запрошуються для обговорення порядку проведення Чемпіонату до управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради (вул. В.Бердичівська, 61/18) 20 жовтня 2009 року о 17.00 год.

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare