Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 488990
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили День Конституції України
28 червня 2014 року 13:21

Традиційно святковою ходою представники влади та громадськості поклали квіти до меморіальної дошки М.С. Грушевському, меморіального погруддя В.М. Чорноволу, пам’ятника І.Я. Франку. Завершилась хода біля пам’ятника Т.Г. Шевченку. Колону зустріла почесна варта із військовослужбовців та оркестр. Під мелодію «Реве та стогне Дніпр широкий» у виконані оркестру до пам’ятника поклали квіти. В єдності, на урочистому заході, під акомпанемент присутні виконали Державний Гімн України».


Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин відзначає, що Конституція – це не просто основний державний документ. «Коли в Україні не працюють суди, прогнила правоохоронна система, у людей залишилось одне – Конституція і записане в ній право відстоювати свою свободу всіма можливими способами. Саме цим правом народ України скористався в повній мірі.


Також Сергій Сухомлин висловив сподівання, що вже в вересні Народні депутати України приймуть зміни до Конституції, які змінять життя українців.


«Конституції України вже 18 років. За цей час змінилося життя, змінилися люди, змінився світ, тому необхідно на найближчій сесії Парламенту внести зміни в Конституцію, віддати на аналіз Венеціанській комісії і в вересні прийняти їх на першій сесії Верховної ради» - підсумовує Сергій Сухомлин.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare