Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489070
Прогноз погоди
Житомир представлено на Європейському пікніку в Польщі
11 травня 2014 року 18:22
10-11 травня 2014 року у місті Плоцьку (Польща) проходить  ХVІ Європейський пікнік. Окрім офіційної делегації з міста-побратима Житомира, до Плоцька прибули гості з Франції, Сербії, Грузії, Литви, Молдавії, Великобританії, Росії, Монголії, Італії.

Як поінформував заступник міського голови Олександр Бочковський, щороку у травні Плоцьк запрошує свої міста-побратими на Європейський пікнік: «Щорічні зустрічі міст-побратимів Плоцька відбуваються у формі «Європейських пікніків». Тут проходять концерти польських та зарубіжних виконавців, де молодь представляє країни Європейського Союзу, спортивні змагання та представлення національних кухонь, урочиста хода за участю усіх гостей».

Розпочався «Європейський пікнік» із зустрічі Президента міста Плоцьк Андже Новаковського у ратуші з делегаціями міст-партнерів.

«Житомир – наше молодше місто-побратим, угоду про співпрацю ми підписали у минулому році. Я щиро вдячний друзям із України, які попри  складну ситуацію в державі, з нами на Європейському пікніку, щоб підтвердити наміри нашої співпраці в галузі культури, спорту, освіти та медицини», - зазначив А.Новаковський.

У знак підтримки та поваги польського народу до українців святкову ходу «Європейського пікніку» дозволили відкрити  делегації з Житомира. 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare