Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489098
Прогноз погоди
Військові 95-ої бригади - справжні патріоти, переконалися на власні очі, - Сергій Сухомлин
10 травня 2014 року 16:49
Напередодні відзначення 9-го травня в Житомирі, перший заступник міського голови Сергій Сухомлин та Народний депутат від Житомира Геннадій Зубко відвідали військових 95-ої аеромобільної бригади на Донеччині. Ціль такої поїздки було власноруч доправити чоловікам, які відважно виконують свій військовий обов'язок необхідну матеріальну допомогу. А це важливі для життя наших військових бронежилети, продукти харчування та повсякденні засоби. Окрім того, представники влади на власні очі хотіли перевірити як живуть наші військові, чого, в першу чергу, потребують.
 
Сергій Сухомлин каже, що ідея поїхати та підтримати військових виникла спонтанно. "Знали про нашу 95-ту бригаду і напередодні Дня Перемоги вирішили їх відвідати. Інформації дуже багато з різних засобів масової інформації, тому було важливо самим і побачити, і відчути, як там насправді.
 
Народній депутат Геннадій Зубко зазначає: "Сьогодні 95-та аеромобільна бригада відчуває моральну підтримку всіх житомирян, виконуючи свій обов'язок на сході. Для них це дуже важливо. Ми на власні очі побачили, як вони відстоюють там мирних громадян. Ті в свою чергу, поки ми зупинилися на 10 хвилин, принесли передати хлопцям печиво, воду та інше. Бачать, що стоять військові, захищають їх, люди зі свого боку їм допомагають, вони не запитують чи потрібно, вони просто від щирого серця це роблять".
 
"Я вам скажу, що на даний момент зароджується українська армія, ще 2-3 місяці і у нас будуть достатньо боєспроможні воєнні частини", - переконаний Сергій Сухомлин. "Армія не народжується в учбових класах або полігонах, вона на жаль, народжується в умовах воєнної небезпеки. Її не можна ось так взяти одягнути, взути, поставати на плацу і сказати, що ми маємо свою армію. На жаль, армія - це вбиті товариші, це поранені, і все достатньо страшно. Велике щастя було побачити, що бойовий та моральний дух військових - високий, не зважаючи на їх заробітну платню, це 2300-2800 тис.грн. А вони кожного дня ризикують своїм життям. Це доводить якраз те, що наші військові - справжні патріоти України.
 
Сергій Сухомлин розповів, що цього разу військовим було завезено 1,5 тонни продуктів харчування, але цього замало. "Ми повинні зібрати декілька великих машин і направити в нашу 95-ту аеромобільну бригаду. Я не говорю, що вони там голодні, не все так погано з забезпеченням, але тим не менш, для них це важливо, вони повинні відчувати підтримку житомирян. Ми будемо доправляти необхідну допомогу нашим військовим 95-ої аеромобільної бригади поки це буде необхідно".


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare