Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489019
Прогноз погоди
Відзначення Дня Перемоги у Житомирі. Фоторепортаж
9 травня 2014 року 17:54
Урочисті заходи з нагоди відзначення 9 травня в Житомирі пройшли мирно, без інцидентів. Розпочалося святкування з покладання Гірлянди Слави та квітів до пам'ятного знаку визволителям міста. Ветерани, учасники бойових дій, представники влади та громадськість, попри застереження утриматися від участі в урочистостях прийшли і в єдності згадували тих, хто поклав своє життя за визволення рідної Батьківщини.

"Для мене це в першу чергу День Пам'яті. День, коли ми повинні віддати шану ветеранам. Вклонитися їм вдячно за тей подвиг, що вони для нас зробили. Закликаю після урочистостей, у день 9 травня чи в будь-який інший взяти родину, поїхати на занедбану могилу, прибрати її, саме таким чином вшанувати полеглого героя-визволителя", - поділився перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

На Монументі Слави до ветеранів звернулись представники влади.

"Завжди з гордістю святкуємо цей день. Але і з великим болем за тих, кого поряд вже немає. Ми знаємо, як важко було відвоювати для нас чисте, мирне небо. Із святом, вас і слава вам, дорогі ветерани", - привітала присутніх в.о. обов'язки міського голови, секретар міської ради Любов Цимбалюк.

На відзначенні 9 травня в цьому році позначилися події зовнішньої небезпеки для України, вважає Народний депутат України від Житомира Геннадій Зубко. "Тим не менш, все одно Ветерани відчули підтримку сьогодні і влади, і гомадськості. Важливо, що сьогодні змінили традицію і в перших рядах стояли саме ветерани. Влада йшла позаду, була як підтримка, саме так і має бути", - стверджує Геннадій Зубко.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare