Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 481414
Прогноз погоди
«Пріоритетним для Житомира – є комунальний транспорт», – Сергій Сухомлин
29 квітня 2014 року 10:40
У трамвайної-тролейбусному управлінні відбулася робоча нарада, де Сергій Сухомлин обговорив з керівництвом та працівниками підприємства майбутню реформу транспортної системи в місті.
 
«Пріоритетним для Житомира є комунальний транспорт, так як він є безпечним та екологічним. Ми докладемо всіх зусиль аби Житомирське ТТУ було конкурентним та прибутковим», - говорить Сергій Сухомлин.
 
Перший заступник міського голови зазначив - одним з важливих напрямків реформи є оновлення рухомого складу комунального підприємства «Житомирське трамвайнро-тролейбусне управління».
 
«Міська рада вже виділила 6 млн. грн. на закупівлю тролейбусів для ТТУ. Також досягнуто успіху в переговорах з керівництвом міста Таллінна (Естонія) щодо закупівлі трамваїв. Крім того, плануємо додатково придбати на баланс ТТУ пасажиромісткі автобуси. Та щоб повністю реалізувати реформу транспортної системи в Житомирі, необхідно 60 одиниць рухому складу для Житомирського трамвайно-тролейбусного управління», - розповів Сергій Сухомлин.
 
В ході робочої наради, і керівництво Житомирського ТТУ, і працівники зійшлися на думці, що така реформа необхідна.
 
  «Це було перше обговорення та такі зустрічі будуть регулярними. Всі думки вислухаємо та врахуємо, будемо працювати узгоджено, щоб розуміти як краще і правильно далі рухатись в реалізації транспортної реформи в Житомирі» -  зазначає перший заступник міського голови.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare