Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476967
Прогноз погоди
Комунальні служби продовжують наводити лад у місті
17 квітня 2014 року 17:41
У Житомирі тривають роботи по санітарному прибиранню міста.

Зокрема, продовжуються роботи по фарбуванню турнікетних огороджень по вул. Театральна, вул. В. Бердичівська, вул. Київська, вул. Щорса та в районі Свято-Преображенського собору.

Силами КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» ведеться прибирання територій Смолянського військового та цивільного кладовищ.

Окрім того, працівники «ВЖРЕП №8» Житомирської міської ради в повному складі 80 чоловік сьогодні прибирають та вивозять сміття з вул. Ватутіна.

Також, КП «Експлуатація штучних споруд» проводить фарбування колесовідбійної огорожі на мосту по вул. Черняховського.

До робіт з благоустрою долучилися і працівники КП "Житомиртеплокомуненерго". Зокрема, 9 квітня було проведено прибирання території по вул. Жуйко. У четвер, 17 квітня представники підприємства провели прибирання берегу річки Тетерів та прилеглої до неї території пляжу.

На всіх структурних підрозділах  КП “Житомирводоканал” були проведені роботи з санітарної очистки та благоустрою територій.  Кілька машин сміття було вивезено з узбіч вулиці Черняхівського в районі розташування управління «Житомирводоканал», пофарбовано зупинку громадського транспорту поблизу підприємства; силами працівників станції першого підйому здійснювалось прибирання та  облаштування місць для збору сміття  прибережних смуг в районі водосховища  Відсічне,  землі яких належать селищним радам. Було здійснено прибирання територій навколо каптажів по вул.ІБогуна, 4 та Клосовського, 1. Біля джерел, з яких городяни беруть воду,   було встановлено таблички з  даними про її якість.

Фарбування опор мереж зовнішнього освітлення на майдані Соборному та підходах до нього (вул. Перемоги, вул. Київська, вул. В.Бердичівська та вул. Черняховського) здійснює КП «Міськсвітло».
 
Станом на 17.04.14 КП «ЖТТУ» міської ради вивезено шляховий змет із закріплених територій, приведено у належний стан кінцеві зупинки електротранспорту, прилеглі території тягових підстанцій, прибрано трамвайні колії, побілено всі розворотні кільця електротранспорту, депо №1, №2, очищено та пофарбовано 2150 опор.
  • Прибирання території по вул. Жуйко
  • Прибирання території по вул. Жуйко
  • КП “Житомирводоканал” були проведені роботи з санітарної очистки та благоустрою територій
  • КП “Житомирводоканал” були проведені роботи з санітарної очистки та благоустрою територій
  • Фарбування опор мереж зовнішнього освітлення
  • Фарбування опор мереж зовнішнього освітлення
  • Фарбування опор мереж зовнішнього освітлення
  • Фарбування турнікетних огороджень
  • КП «Експлуатація штучних споруд» проводить фарбування колесовідбійної огорожі на мосту по вул. Черняховського


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare