Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477337
Прогноз погоди
Юні художники Житомира підтримують захисників України
3 квітня 2014 року 17:04
3 квітня в прес-центрі міської ради відбулася спільна  прес-конференція молодіжної громадської організації «АРТ-Село» та управління культури міської ради з нагоди проведення мистецької акції «Голос МИРоТворчості».     
                                                                        
Як вже повідомлялося 5 квітня, в суботу на вулиці Михайлівській відбудеться мистецька акція «Голос МИРоТворчості» ,яку зініціювала МГО «АРТ-Село» та підтримали Житомирська міська Рада , БФ «Всесвіт за майбутнє»,25-ий Гарнізонний будинок офіцерів. Акція спрямована на підтримку частин 8-го армійського корпусу Збройних сил України.

- Діти заслуговують мирного неба, безтурботного зростання, і тільки рідна армія  в змозі забезпечити мир та спокій. Але у ці непрості часи наші захисники самі потребують підтримки та участі  всіх небайдужих до долі країни,- зазначила Олена Гузенко, голова МГО «АРТ- Село».

Учасниками медіа-заходу стали і юні вихованці студії О.Гузенко, які продемонстрували присутнім свої роботи - оригінальні великодні листівки. Роботи юних митців можна буде придбати на благодійному ярмарку, який пройде в рамках акції. Ще, як повідомили учасники прес-конференції, кожен, хто прийде 5 квітня на вулицю Михайлівську зможе долучитися до створення мистецької «Стіни миру». Відбудеться концерт житомирських художніх колективів.

- Ця мистецька акція надасть змогу кожному,навіть самому найменшому житомирянину ,зробити свій внесок у забезпечення мирного майбутнього України,- сказала у свєому зверненні Олена Головко, провідний спеціаліст управління культури міської Ради та закликала поширити інформацію про «Голос МИРоТворчості» серед якнайбільшої кількості житомирян та через соціальні мережі. Адже отримані від благодійного ярмарку кошти будуть спрямовані на забезпечення амуніцією частин 8-го ариійського корпусу Збройних сил України.

Присутня на прес-конференції директор 25-го Гарнізонного будинку офіцерів Лариса Вовкогон повідомила, що на потреби української армії вже зібрано близько 70 млн. гривень і  висловила надію, що  житомиряни не залишаться байдужими до мистецької акції на підтримку військових, яка проходитиме в суботу 5 квітня з 13 години дня на вул. Михайлівській.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare