Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477293
Прогноз погоди
Влада впорядковує розміщення реклами в Житомирі
1 квітня 2014 року 18:11
Житомирська влада збирається прибрати рекламні конструкції з центральних вулиць міста. Про це повідомив перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Сергій Сухомлин.
 
Під час розмови з власниками рекламних конструкцій розміщених на причепах, їм повідомили про необхідність впорядкування зовнішньої реклами. Сергій Сухомлин також сказав, що власникам було запропоновано добровільно прибрати рекламні конструкції з центральних вулиць, втім жодного причепа власники не прибрали.

“Два тижні тому було проведено переговори з власником, і я оголосив про те, що ми, як влада маємо намір очистити місто від цих рекламних конструкцій”, - повідомив перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Сергій Сухомлин.

Оскільки рекламні конструкції не були прибрані в добровільному порядку КП “Інспекція з благоустрою м. Житомира”, представники муніципальної міліції та ДАІ склали протоколи про адміністративні порушення та вилучили три причепи, що знаходились на майдані Перемоги, вул. Московській, вул. Щорса.

“У власників був час добровільно демонтувати інші конструкції, вони цього не зробили, тому завтра ми продовжуємо демонтаж цих рекламних конструкцій”, - повідомив Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare