Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5591
візитів всього: 490156
Прогноз погоди
Працівники КП «ЖТТУ» подякували Володимиру Дебою: «Ви були з нами в усі моменти – ми також разом з вами»
26 лютого 2014 року 15:03

КП «ЖТТУ» працює стабільно. Як доказ цього – відремонтований тролейбус, який працівники підприємства спільно з Володимиром Дебоєм і депутатом міської ради Юрієм Мойсеєм презентували сьогодні, 26 лютого 2014 року.

Начальник КП «ЖТТУ» Олег Таможський від імені колективу підприємства подякував Володимиру Дебою за підтримку і сприяння у розвитку ТТУ.

«Хочеться сказати слова вдячності і підтримки Володимиру Дебою та Юрію Мойсеєву. Володимире Михайловичу, ми відчували вашу підтримку щоденно, щомісячно. Ви були з нами в усі моменти – ми також разом з вами. Надіємося на вашу подальшу підтримку», – зазначив Олег Таможський.

Він підкреслив, що будь-яку ситуацію можна вирішити законним цивілізованим шляхом, а не в поспіх так, як це відбувалося вчора, 25 лютого 2014 року, на сесії Житомирської міської ради.

«Я думаю, що Володимиру Михайловичу є що сказати про роботу при своїй каденції. Ми постійно відчували підтримку міського голови, заступників. Депутати повинні розуміти, що без комунального господарства не існує міста», – акцентував Олег Таможський.

Наразі на підприємстві вже виникають труднощі, пов’язані з неприйняттям бюджету розвитку – заборгованість заробітної плати за січень. Попри все, працівники ТТУ наголошують, що вони поставили собі план здавати один тролейбус у місяць і хочуть його виконати.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare