Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 490241
Прогноз погоди
Юрій Самборський: з початку року складено 40 протоколів про адмінпорушення
12 лютого 2014 року 13:40

Працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» проводять рейди та ведуть контроль за станом благоустрою території міста, у тому числі дотримання правил благоустрою суб’єктами господарської діяльності.

З початку снігопадів працівниками підприємства посилено вимоги до керівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, навчальних закладів та об’єктів торгівельного призначення щодо належного утримання закріплених, прилеглих та наданих у постійне користування територій, своєчасного прибирання снігу, льоду та зняття бурульок з покрівель будівель і споруд.

Зокрема, з початку 2014 року працівниками підприємства видано 482 приписи, із яких 227 – стосовно неспоєчасного прибирання снігу та льоду на прилеглих до установ різних форм власності територіях. Про це повідомив директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», депутат міської ради Юрій Самборський.

«У більшості випадків справа далі приписів (тобто до складання протоколів та стягнення штрафів) не заходить – підприємства та об’єкти господарювання, отримавши припис, оперативно ліквідовують проблему. У даному випадку – здійснюють прибирання на прилеглій до структури території. Хоча, маємо 40 випадків, за якими вже складено протоколи про адмінпорушення», – наголосив Юрій Самборський.

За словами директора КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», протоколи про вчинення адміністративних правопорушень складаються тоді, коли суб’єкт, який попередньо отримав припис про порушення умов благоустрою, не виконав його, тобто не навів порядок на прилеглій території. Відповідно до ст. 152 КУпАП, за це передбачено адміністративну відповідальність. Всі 40 протоколів уже направлено на розгляд адміністративних комісій.

«Наші інспектори продовжують вести контроль за станом благоустрою, особливо це стосується прибирання від снігу та льоду прилеглих територій установами і організаціями різних форм власності», – акцентував Юрій Самборський.

 

пр-т  Миру, 37  ФОП  Белей В. ( до та після надання припису)

 

пр-т  Миру, 37  ФОП Остринська Л.І.  (до  та після надання припису)

 

пр-т  Миру, 37  ФОП Іванов І.П. ( до та після надання припису)

 

пр-т  Миру, 37  ФОП Пестов Я. ( до та після надання припису)

 

пр -т  Миру ,37  ( до та після надання припису)

 

вул.Московська, 74 сміттєзвалище ТОВ «Грінко –Житомир» ( до та після припису)

 

пр-т  Миру, 15-а  маркет «ДЦ-Україна»  (до та після надання припису)

 

вул. Щорса, 135   ФОП Кульчицька кафе «Рио» ( до та після надання припису)

 

вул. Щорса, 54  ФОП Рибалова С.С. маг. «Меблі» ( до та після надання припису)

 

4-й Вільський, 30  кіоск ФОП Дідківський М.П.( до та після надання припису)

 

вул. Крошенська, 26  кіоск №2129 ( до та після надання припису)

 

вул. Крошенська, 44-а кіоск ФОП Слободенюк М.І. (до та після надання припису)

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare