Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5523
візитів всього: 464688
Прогноз погоди
З 25 грудня житомиряни зможуть зайняти чергу в дитячих садочках за допомогою електронної реєстрації
24 грудня 2013 року 18:18

З  25 грудня 2013 року в дошкільних навчальних закладах м. Житомира починає діяти електронна реєстрація дітей  для вступу в дошкільні навчальні заклади.

За допомогою модулю «Електронна реєстрація дітей в дошкільні навчальні закладам» на порталі «Україна. ІСУО інформаційна система управління освітою» (reg.isuo.org) для батьків  створено можливість поставити свою дитину в чергу, не виходячи з дому.

Для цього необхідно на даному сайті вибрати м. Житомир та  заповнити форму у розділі «Мої заявки». Далі можна відслідковувати статус поданої заявки і стежити за просуванням черги. Крім того, є можливість переглянути загальну інформацію про заклад, нормативну наповнюваність, про черги в дошкільні установи, дізнатися всю необхідну інформацію про всі дитячі садки обраного регіону.

Для успішної реєстрації дитини в електронній черзі при заповненні форми заяви, необхідно вказати достовірну інформацію.

Подавати заявку можна лише в один дошкільний навчальний заклад. Подача в електронному вигляді заяви забезпечує попередню реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати постановки на облік, яка є основою формування черговості.

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи дошкільного навчального закладу (чи управління освіти) з оригіналами документів (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг) або прикріпити до заяви скан-копії вищевказаних документів. Якщо заповнена форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів або доданим скан-копіям, заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена документами, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді. Перед початком роботи рекомендовано ознайомтесь з інструкцією по електронній реєстрації для батьків.

За  довідками звертатися до управління освіти Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, вул. В. Бердичівська, 7, каб. № 11. тел. 47-48-39.

 

Управління освіти міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове