Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464719
Прогноз погоди
Діти пільгових категорій одержали подарунки та переглянули новорічний казку
24 грудня 2013 року 12:31

Діти пільгових категорій, зокрема, діти з особливими потребами, з багатодітних, малозабезпечених та неповних сімей, діти-сироти, діти, які перебувають в складних життєвих обставинах 24 грудня 2013 року одержали подарунки від Житомирської міської ради, виконавчого комітету та спонсорів.

У  КЗ «Палаці культури» з новорічними святами дітей пільгових категорій привітав Житомирський міський голова Володимир Дебой.

 «Понад п’ять тисяч дітей отримають солодкі подарунки від Житомирської міської ради та її виконавчого комітету. Ми розпочали привітання наймолодших житомирян із новорічними святами. Але ці діти, які сьогодні одержують подарунки, потребують додаткової уваги, турботи і піклування від усіх житомирян», – зазначив міський голова.

Також Володимир Дебой побажав дітям та батькам здоров’я, щастя, любові, а також запросив усіх присутніх на новорічні святкування, що відбудуться у новорічну ніч біля головної ялинки міста на майдані Корольова.

«Новорічні та різдвяні свята об’єднають більше 5 тис. дітей, які в період новорічних та різдвяних свят одержать подарунки від Житомирської міської ради за кошти міського бюджету», – зазначає директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Як повідомила Ольга Іванівна, цьогоріч на придбання новорічних подарунків з міського бюджету виділено більше 115 тис. грн. Також для дітей буде проведено ряд новорічних ранків.

До привітань дітей долучилась торгова мережа «АТБ-маркет».

Після привітань діти переглянули виставу-казку.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове