Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 53
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477483
Прогноз погоди
Дітей з особливими потребами привітали з новорічними святами і подарували бажані подарунки
20 грудня 2013 року 19:06

Діти Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради одержали бажані подарунки з нагоди новорічних свят 20 грудня 2013 року від керівництва м. Житомира.

Вірші, хороводи, виконання музичних номерів, свято за участі казкових героїв, яке підготували студенти Житомирського агротехнологічного коледжу (педагог-організатор – Інна Шваб), вручення подарунків відбулись у приміщенні Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради.

Дітей, присутніх батьків, працівників Центру від імені Житомирського міського голови з минулим Днем Святого Миколая та наступаючими новорічними святами привітала  його заступник Наталія Леонченко.

«В першу чергу, Центр надає соціальну допомогу, соціальну реабілітацію. Прикро, що не всі розуміють мету створення такого Центру. Зараз у ньому займаються 59 дітей. На мою думку, зі створенням Центру ми дали змогу дітям зі складними проблемами зі здоров’ям, із особливими потребами, а також їхнім родинам долати труднощі разом, цікаво і з користю проводити час, врешті-решт спілкуватись. Є певна і специфіка роботи з такими дітками – до кожної дитини повинен бути індивідуальний підхід», – зазначила Наталія Леонченко.

Також Наталія Петрівна побажала малечі, їхнім батькам великого терпіння, щоб вони не забували, що не самотні зі своїми проблемами, що влада і надалі продовжуватиме докладати усіх зусиль для того, щоб життя дітей з особливими потребами та їхніх родин було комфортнішим, легшим, радіснішим. Крім того, заступник подякувала за плідну роботу працівникам Центру.

Також дітей і присутніх привітав директор Центру Віктор Козир. Він розповів про діяльність і досягнення закладу, подякував керівництву м. Житомира за постійну підтримку.

За словами директора, за кілька тижнів до Нового року діти Центру написали новорічні листи, в яких зазначили, які подарунки хотіли б одержати на Новий рік. Тож кожен одержав бажане – багато іграшок, солодощів і т. д.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare