Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 463838
Прогноз погоди
У Житомирі відбулись спортивні змагання серед засуджених
17 грудня 2013 року 17:58

Змагання з міні-футболу, настільного тенісу, шахів та караоке серед засуджених, які відбувають покарання у спеціальних виховних установах, відбулись 17 грудня 2013 року в Житомирській виправній колонії № 4.

«Вже вдруге упродовж року ми організовуємо такий захід за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, учасниками яких є засуджені. На мою думку, під час змагань засуджені мають змогу фізично розвиватись, вони сприяють і психологічному розвантаженню, і певною мірою виховують», – зазначив заступник начальника Житомирської виправної колонії № 4 з соціально-виховної та психологічної роботи Павло Мовчан.

Як повідомив Павло Леонідович, серед учасників змагань є люди, які в минулому професійно займались спортом. Також він зазначив, що не кожен засуджений має можливість брати участь у подібних змаганнях, а лише засуджені позитивної спрямованості. У вихідні дні засуджені мають змогу грати у футбол, відвідувати тренажерний зал тощо.

«Другий рік поспіль управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради спільно з адміністрацією Житомирської виправної колонії № 4 проводить змагання з різних видів спорту. Вони проводяться з метою популяризації спорту, здорового способу життя серед молоді. Учасниками змагань стали понад 50 людей», – зазначив спеціаліст управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Геннадій Фатхі.

Учасники змагань нагороджені грамотами, медалями, настільними годинниками та солодкими призами.

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове