Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5526
візитів всього: 464708
Прогноз погоди
Ялинку на перехресті вулиць Михайлівська – Лятошинського вже прикрасили дитячими іграшками
17 грудня 2013 року 17:43

Сьогодні, 17 грудня 2013 року, іграшками, які власноруч виготовили маленькі житомиряни, прикрашали ялинку на перехресті вулиць Михайлівська – Лятошинського працівники КП «Зеленбуд».

«Не можна сказати, що це друга ялинка. На мою думку, це дитяча ялинка, тому що вона розташована біля трьох дитячих закладів Житомира – школи хореографічного мистецтва «Сонечко», Житомирської музичної школи ім. Б. М. Лятошинського, Житомирського обласного академічного лялькового театру. Тому  в більшості випадків тут гуляють маленькі житомиряни. Чому ще можна назвати її дитячою? Тому, що прикраси для цієї ялинки виготовили самі діти, які навчаються у дошкільних навчальних закладах, загальноосвітніх школах», – зазначив заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук.

Також Віталій Шевчук повідомив, що це одна з кількох ялинок, яка минулого року взимку, під час непогоди і внаслідок штормових вітрів була повалена на території розсадника КП «Зеленбуд». Після чого її намагались відновити, але поступово вона почала підсихати знизу.

Відкриття зеленої красуні, яка буде радувати маленьких та дорослих житомирян на перехресті вулиць Михайлівська – Лятошинського, відбудеться у День Святого Миколая, 19 грудня о 15:00 год. – перед запалюванням головної ялинки міста (19:00 год.).

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове