Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479398
Прогноз погоди
Ліна Шеремет та Артем Кондратюк одержали стипендію від Житомирського міського голови
13 грудня 2013 року 18:44

13 грудня 2013 року стипендію за особливі успіхи у навчанні, участь у творчо-мистецькій, громадській роботі одержали студенти Житомирського інституту культури і мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтва Ліна Шеремет та Артем Кондратюк.

Із коротким вступним словом виступив директор інституту Леонід Данчук.

 «Ми усіляко підтримуємо талановиту молодь. Адже студенти – це завжди люди демократичні, які мають своє бачення, творче мислення. І мені приємно зустрічатись зі студентами: знати, як і про що ви думаєте, прислухатися до вас, враховувати ваші пропозиції», – зазначив міський голова.

Вручаючи стипендіатам нагороду і квіти Володимир Дебой побажав натхнення, успіху, здоров’я та любові.

Також студенти мали змогу поставити міському голові питання.

Довідка:

Ліна Шеремет – лауреат IV Міжнародного конкурсу «Прем’єр-2013»; лауреат XVI Міжнародного фестивалю «Супер мікрофон Радіо Ярд», друге місце у Міжнародному фестивалі молодих виконавців української пісні «Молода Галичина» та ін.

Артем Кондратюк – лауреат Гран-прі у Міжнародному фестивалі естрадної пісні «Доля», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі естрадної пісні «Диво пісня», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському музичному фестивалі-конкурсі «Мелодії Полісся», лауреат Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі «Голос України» та ін.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare