Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 463586
Прогноз погоди
Мер Житомира Володимир Дебой відзначив членів виконавчого комітету
12 грудня 2013 року 19:13

Сьогодні, 12 грудня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой запросив актив Житомира – членів виконавчого комітету міської ради, депутатів, представників Ради старійшин, Громадської ради, Ради керівників підприємств і підприємців м. Житомира, представників релігійних і громадських організацій, керівників промислових, комунальних підприємств, ДНЗ, шкіл – аби подякувати за співпрацю, ефективну роботу, прозвітувати про діяльність трьох років, а також разом обговорити політичну ситуацію в м. Житомир.

Мер Житомира акцентував увагу, що рішення сесії міської ради про розпуск виконавчого комітету прийнято із порушенням законодавства та  ставить під загрозу формування і затвердження бюджету на 2014 рік.

«На жаль, окремі депутати створюють негативну тенденцію. Тільки команда починає ефективно працювати, як тільки здобуваємо конкретні результати – відставка. У грудні 2011 року напередодні Нового року частина депутатів сесією міської ради розпустили виконавчий комітет; 2012 рік – відставка секретаря міської ради; 2013 рік – знову розпуск виконавчого комітету. Це робиться навмисно, щоб ми не змогли вчасно затвердити бюджет і повноцінно реалізувати програми», – наголосив Володимир Дебой.

Мер Житомира подякував усім членам виконавчого комітету своєї каденції за ефективну роботу, результати якої коротко продемонстрував у презентації.

 «Я дякую всім членам виконавчого комітету, хто працював і сьогодні продовжує працювати зі мною. Усі ви – справжні професіонали своєї справи і достойні найвищих нагород. Всі ці досягнення – результат роботи кожного із вас», – звернувся до членів виконавчого комітету Володимир Дебой.

Присутній на зустрічі Архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський владика Никодим закликав усіх згуртовуватися навколо серйозних питань, а не протистояти: «Церква сьогодні молиться за наше місто, за тих, хто примножує його досягнення. Люди, які протистоять один одному, на жаль, сьогодні не розуміють, що вже зараз треба згуртовуватися та працювати разом».

Почесний громадянин міста Володимир Нікулін наголосив, що жодна команда виконкому не може працювати стабільно, якщо щороку відбуваються зміни у кадровому складі. «Навіть новий склад виконкому не працюватиме ефективно, бо люди розумітимуть, що завтра їх так само можуть зняти навіть без оцінок їх діяльності. Я бажаю стабільності і порозуміння керівництву міста», – сказав Володимир Нікулін.

Під бурхливі оплески присутніх у залі шанованих житомирян міський голова Володимир Дебой вручив кожному члену виконавчого комітету усіх трьох складів почесні відзнаки за ефективну роботу та прийняття важливих для Житомира рішень.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове