Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 475624
Прогноз погоди
Мер Житомира прокоментував рішення сесії на радіо Ера-FM
11 грудня 2013 року 19:19

Виконавчий комітет Житомирської міської ради працює ефективно для розвитку господарської сфери міста і забезпечення життєдіяльності, а рішення про розпуск виконкому, ініційоване опозицією, викликає дестабілізацію і безлад у Житомирі. Про це розповів міський голова Володимир Дебой у програмі «Регіональний коментар» під час прямого включення на радіо Ера-FM.

Нагадаємо, сьогодні, 11 грудня 2013 року, на позачерговій сесії Житомирської міської ради депутати більшістю відправили виконавчий комітет у відставку. За таке рішення проголосували 32 депутати із 36 присутніх.  Ініціювала питання опозиція.

За словами мера Житомира, рішення не обговорювалося під час засідань комісій і було прийняте з порушенням регламенту та законодавства.

«Таке рішення доводить, що окрема категорія депутатів діє за позицією «чим гірше», щоб напередодні формування і прийняття бюджету Житомира, дестабілізувавши роботу виконкому, акцентувати – влада входить у наступний рік із негативними наслідками для господарського комплексу міста. Їм байдуже, що від цього постраждають житомиряни», – зазначив Володимир Дебой.

Він наголосив, що Житомир – одне із небагатьох міст, якому вдається на сьогодні забезпечувати стабільний розвиток міста. Лише за останній час було підписано угоду про співпрацю з містом-побратимом Плоцьк, залучено європейські інвестиції, грантові кошти, придбано серйозну комунальну техніку, відновлено роботу із забезпечення гарячого водопостачання.

До складу виконкому входили представник і голова партійної обласної організації ВО «Батьківщина», представники фракції «Фронт змін», громадських організацій, голови рад районних, представники ВО «Батьківщина».

«Виконком може працювати повноцінно, тому я не розумію таке рішення. Мені прикро, що серед тих людей, які голосували за розпуск виконкому було також і п’ятеро регіоналів. Я вважаю таких людей зрадниками, які попри рішення фракції, ради партії прийшли і проголосували. Їм дадуть оцінку колеги-однопартійці», – підкреслив Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове