Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 465130
Прогноз погоди
Володимир Дебой: Я не допущу, щоб різного роду бажаючі саботували роботу виконавчого комітету
11 грудня 2013 року 18:08

Сьогоднішня сесія відбулася із грубим порушенням регламенту, закону України «Про місцеве самоврядування» і з глибоким ігноруванням інтересів житомирян. Так прокоментував позачергову сесію міської ради Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Мер міста акцентував: Житомир – одне із небагатьох міст України, де вдається зберігати стабільну ситуацію, ситуацію, в якій місто погашаючи борги минулих років, закриваючи проблеми, пов’язані із складним фінансовим роком, все ж таки розвивається.

Володимир Дебой наголосив, що рішення про розпуск виконавчого комітету прийнято безпідставно, із порушенням законодавства та без обговорення: «Сьогоднішня ситуація свідчить про таємну змову заради інтересів частини депутатів. Заявляю житомирянам: ви мені довірили керівництво містом і я не допущу, щоб різного роду бажаючі незаконно і під тиском увійшли до виконавчого комітету, а потім саботували його роботу. Житомир не може залишитися без виконавчого комітету. Не можна допустити, щоб у зимовий період місто "лихоманило"».

Рішенням про розпуск виконавчого комітету житомирські депутати також оцінили й діяльність своїх колег з опозиції, які також входять до складу виконкому.

Мер Житомира Володимир Дебой роботу виконавчого комітету назвав ефективною. Адже Житомир належно підготовлений до зими, придбано нову потужну спецтехніку, додатково підключено гаряче водопостачання до понад 80 житлових будинків. Повністю погашено 13-мільйонні кредити попередніх років. У комунальну власність міста повернуто котельню, яку у свій час також віддали під заставу до кредиту. Сьогодні Житомир один із найкращих в Україні за втіленням енергоефективних проектів. Сьогодні про Житомир знають далеко за межами України як європейське енергоефективне місто.

Свою оцінку прийнятого з другої спроби (що не передбачено регламентом роботи міської ради) рішенню керівник міста надасть упродовж 5 днів.

Нагадаємо, рішення про розпуск виконавчого комітету приймається вже не вперше. Кадрові зміни у складі виконкому проводяться періодично за рішеннями депутатів, яких невдовзі, чомусь, робота сформованого ж ними складу не задовольняє.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове