Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464722
Прогноз погоди
Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова відзначив своє 94-річчя
10 грудня 2013 року 17:10

10 грудня 2013 року з нагоди 94-річчя від заснування Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій (інститут засновано 8 грудня 1919 року) пройшли урочистості у Житомирському облмуздрамтеатрі.

На першому поверсі облмуздрамтеатру відбулися виставка книг і дисертацій цьогорічних випускників інституту, виставка наукових розробок, які призначені для дистанційного керування і пов’язані з дослідженням авіаційної та космічної техніки, а також представлення спортивних та інших нагород студентів, курсантів та викладачів інституту.

До урочистостей долучились начальник Житомирського військового інституту Юрій Даник, голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой, Архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський владика Никодим та ін.

«Ми працюватимемо для того, щоб зберегти і примножити досягнення цього вищого навчального закладу в місті Житомирі. Упевнений, що за високотехнологічними розробками, які є у вузі, за високим рівнем підготовки спеціалістів – майбутнє підвищення обороноздатності нашої держави», – у привітальному слові зазначив Володимир Дебой.

Також міський голова подякував за допомогу при відзначенні загальноміських, державних свят, яку надає інститут. «Ви робите значний внесок для господарського комплексу міста під час весняної толоки і під час осінньо-зимового періоду», – підкреслив міський голова.

За досягнуті успіхи у навчанні, науковій діяльності, активну участь у громадському житті кращим курсантам і студентам Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова Володимир Дебой вручив стипендії та квіти. Крім того, подарунковий сертифікат на музичне обладнання отримав оркестр військового інституту.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове