Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481503
Прогноз погоди
Боротьба зі снігом: на дороги Житомира вже висипали 14 тонн солі та 260 тонн піщаносолевої суміші
9 грудня 2013 року 15:34

У Житомирі активно здійснюють посипання доріг піском і сіллю та розчищають вулиці від снігу. Про це розповів заступник начальника комунального господарства Житомирської  міської ради Віталій Шевчук.

За його словами, комунальною технікою за вихідні на вулиці міста було висипано 14 тонн солі і 260 тонн піщаносолевої суміші. КП «УАШ» працює цілодобово: одна зміна – вдень, інша – вночі. Першочергово техніка функціонує на центральних, магістральних вулицях та аварійно-небезпечних ділянках, згодом роботи будуть здійснюватися і на другорядних вулицях.

«Наразі місто очищає 13 одиниць техніки, вночі вийде 14 машин. Найбільшою перешкодою для нас є те, що у нічний час власники транспорту залишають свої автомобілі на вулицях міста, а це не дає можливості якісно виконати саме розчищення доріг від снігу», – підкреслив Віталій Шевчук.

У попередню ніч вулиці Житомира посипали сіллю, у цю ніч очищатимуть від снігу. Паралельно здійснюється контроль за якістю виконаних робіт. Зокрема, на снігоприбиральну техніку вже почали встановлювати GPS навігатори.

На прибудинкових територіях працювало 22 одиниці техніки. Люди працюють у дві зміни: з 4.00 год. до 8.00 год. ранку та з 17.00 год. до 20.00 год. вечора. Для працівників КП ВЖРЕПів забезпечено 350 лопат, ще 500 планують закупити.

Житомиряни наголошують, що також бачать, як спецтехніка почала працювати.

«Вулиці поступово очищають від снігу та посипають піском і сіллю. Я разом із зятем також будемо відгортати сніг на тротуарі біля нашого будинку», – зазначив мешканець вулиці Героїв Пожежних.

Як раніше повідомляв начальник КП «УАШ» Володимир Гаврилюк, підприємство має 35 одиниць техніки, заготовлено піщану суміш і резерв паливно-мастильних матеріалів. Крім техніки, що використовували у минулих роках, для прибирання міста від снігу на дороги вийшли і три нові сучасні машини, які нещодавно закупили і привезли у Житомир.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare