Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 479338
Прогноз погоди
Перший сніг Житомир зустрів повним виходом спецтехніки
6 грудня 2013 року 16:38

Із першим снігом 6 грудня 2013 року на житомирські дороги вийшла комунальна техніка для розчищення снігу та посипання доріг сіллю, аби не допустити ожеледиці та складних ситуацій на дорогах. Начальник КП «Управління автомобільних шляхів» Володимир Гаврилюк наголосив, що таким чином була випробувана готовність техніки до серйозної роботи взимку.

«Ми готуємося до морозу та снігу. Для цього підприємство має 35 одиниць техніки, заготовлено піщану суміш, резерв паливно-мастильних матеріалів. Сьогодні ми з самого ранку прибирали місто від снігу, посипали 19 небезпечних ділянок міста сіллю – це спуски, мости, перехрестя, підйоми, зупинки громадського транспорту», – зазначив Володимир Гаврилюк.

Крім техніки, що використовували у минулих роках, для прибирання міста від снігу на дороги вийшли і три нові сучасні машини, які нещодавно закупили і привезли у Житомир.

Водій Віктор працює на одній із нових машин фірми «Глобус», які нещодавно переобладнали комплектом «зима». Віктор пройшов спеціальне навчання та отримав сертифікат і сьогодні пишається новою спецтехнікою.

«Ми випробовували нові машини у дії – супер! Я працював на вулицях міста Житомира. Зокрема, вул. Перемоги, Щорса і Ватутіна, де очищав дороги від снігу та посипав сіллю. Техніка ефективна та швидка у роботі», – розповів водій.

Працівники КП «УАШ» працюють у дві зміни та готові очищати місто Житомир від снігу і льоду навіть вночі.

Житомиряни задоволені, що комунальники так миттєво спрацювали і навіть не очікували побачити спецтехніку вже з першим снігом. «Я побачила вперше нові машини на дорогах. Приємно, що про нас турбуються. Сподіваюся, що так буде і під час сильних снігопадів. Сьогодні я вдячна комунальникам», – говорить житомирянка Олена.

Управління по зв'язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare