Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 18
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 479460
Прогноз погоди
Виконавчий комітет підтримав звернення мера Житомира до правоохоронних органів
2 грудня 2013 року 17:36

Сьогодні, 02 грудня 2013 року, під час позачергового засідання виконавчий комітет Житомирської міської ради погодив проведення мирних акцій на підтримку євроінтеграційних процесів  із 02 до 04 грудня 2013 року та рекомендував їх проведення з 10.00 до 22.00 год.

Виконавчий комітет підтримав звернення Житомирського міського голови Володимира Дебоя до правоохоронних органів для забезпечення громадського порядку, недопущення кровопролиття та провокацій під час проведення мирних акцій.

Також члени виконавчого комітету звернулися до керівників вищих навчальних закладів, підприємств, установ, організацій державної і комунальної власності про недопущення перешкоджання студентам, працівникам в участі у мирних заходах у порядку, встановленому законодавством України. Зокрема, щодо участі студентів у мітингах у вільний від навчання час або у відповідності до встановленого законом порядку.

«Повірте: ніякі партії не організовували студентів на мітинг. Студенти самі зібралися і вийшли», – наголосив член виконавчого комітету Віталій Француз.

Перший заступник міського голови Галина Семенець підкреслила: виконавчий комітет рекомендує утриматися від проведення акцій у нічний час, аби такі заходи проходили мирно, без порушень громадського порядку та провокацій від будь-якої сторони.

Члени виконавчого комітету також висловили сподівання, що мирні заходи не стануть на заваді встановлення головної ялинки міста, що планують розпочати вже найближчими днями на майдані ім. С.П. Корольова.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare