Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5569
візитів всього: 489570
Прогноз погоди
Газ — це зручно, але небезпечно
31 жовтня 2013 року 13:32

Останнім часом на території міста мають місце випадки порушення правил користування газовим обладнанням у побуті, зберігання газових балонів у підвалах і підсобних приміщеннях житлових та адміністративних будинків, аварій в газових мережах.

Вищевказані порушення правил безпеки з боку власників житла та керівників за певних умов можуть призвести до вибухів, пожеж, отруєнь та загибелі людей.

Особливо актуальним питання дотримання правил безпеки при експлуатації газового обладнання, підтримання його в належному технічному стані постає в осінньо-зимовий період.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до населення міста та керівників підприємств, установ та організацій з вимогою дотримуватись правил встановлення та експлуатації газових приладів та обладнання.

Шановні житомиряни!

Запам'ятайте! Порушення правил експлуатації газових приладів та обладнання може призвести до непередбачуваних наслідків. Бережіть себе та близьких!

При виявленні порушень, які загрожують життю та здоров'ю громадян, негайно телефонуйте за телефонами 104, 481-481.

 

Управління з питань НС та ЦЗН міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare