Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5568
візитів всього: 489558
Прогноз погоди
Житомирські ветерани готуються до відзначення 70-річчя звільнення міста
30 жовтня 2013 року 13:33

Здобутки Житомира за 2013 рік та особливості відзначення 70-ї річниці звільнення міста від фашистських загарбників обговорювали сьогодні, 30 жовтня 2013 року, під час Пленуму Житомирської міської організації ветеранів за участю Житомирського міського голови Володимира Дебоя та заступника міського голови Наталії Леонченко.

Нагадаємо, 31 грудня 2013 року виповнюється 70 років від дня звільнення Житомира. Тому сьогодні житомирські ветерани надавали свої пропозиції та побажання щодо відзначення знаменної дати.

«Наша команда сьогодні працює для того, аби наші діти та онуки мали якомога краще місто. Ми намагаємося не лише берегти все побудоване вашими руками, а й розвивати Житомир, будувати його новим», – акцентував міський голова Володимир Дебой та на конкретних прикладах доповів ветеранам про основні справи 2013 року.

Що стосується сфери соціального захисту, мер міста інформував, що за останні 3 роки житомирським інвалідам війни, воїнам-інтернаціоналістам та ліквідаторам аварії на ЧАЕС у рамках державних програм придбано 41 квартиру. Суттєво зросла фінансова підтримка ветеранських організацій. Також з 2013 року запроваджено  соціальні картки житомирянина, за допомогою яких людям, які потребують допомоги, нараховуються цільові кошти конкретно або на ліки, або на гаряче харчування чи адресну матеріальну допомогу. Володимир Дебой акцентував, що це допоможе уникнути вибірковості на забезпечить прозорість такої підтримки. Адже якщо людина потребуватиме допомоги на лікування, то отримані кошти вона зможе витратити виключно на медикаменти. У майбутньому власниrи карток зможуть отримувати знижки в маркетах.

«Наша мета – щоб ця допомога працювала не перед виборами, а діяла постійно як елемент соціального захисту та підтримки тих людей, які цього потребують», – сказав керівник міста.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare