Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5596
візитів всього: 489448
Прогноз погоди
Завдяки злагодженій депутатській позиції Житомир не осоромився
12 жовтня 2013 року 19:15

Міський голова Володимир Дебой висловив вдячність депутатам міської ради, які одноголосно підтримали підписання Договору про побратимські відносини між містами Житомир і Плоцьк.

Не зважаючи на дискусії у сесійній залі щодо необхідності євроінтеграції та її політичної складової, депутати міської ради все ж таки показали вольове рішення та довели, що вболівають за імідж міста на міжнародному рівні.

Міський голова під час сесії закликав депутатів подбати про місто на національному і європейському рівні та проголосувати за підписання міжнародної угоди, до якої міста Житомир і Плоцьк йшли упродовж кількох років.

Таку позицію підтримали абсолютно всі присутні у залі. Депутат міської ради Олег Горай наголосив, що місто повинно мати гідне обличчя на міжнародному рівні та закликав колег розглянути прийняття Договору окремим питанням окремого новосформованого порядку денного.

Пропозицію підтримали депутати Ольга Пархомчук та Сергій Мірошніков, які акцентували, що депутатський корпус не проти підписання Договору.

Своїми вольовими рішеннями та підтримкою депутати міської ради Житомира та Сейму міста Плоцьк уповноважили керівників міст Володимира Дебоя та Анджея Новаковського підписати Договір про партнерські стосунки. Таким чином, з дня підписання – 12 жовтня 2013 року – Житомир і Плоцьк – офіційно міста-побратими.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare