Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5596
візитів всього: 489454
Прогноз погоди
Комунальне господарство Житомира поповнять три спеціальні автомобілі
11 жовтня 2013 року 16:26

За домовленістю міського голови Володимира Дебоя та одеського заводу-виробника вже до кінця осені Житомир планує отримати три спеціальні укомплектовані машини зима-літо.

За словами Володимира Дебоя, обладнання машини дасть можливість працювати з розчином солі, сумішшю піску та солі і, таким чином, вже за європейськими технологіями забезпечувати чистоту міста. Комплекти дозволяють протягом 2,5 годин змінювати зимове обладнання на літнє та літнє на зимове.

«Машини абсолютно нові. Вони забезпечуватимуть порядок і чистоту в місті на більш високому рівні. Це те, до чого ми йшли останні два роки. Для того, щоб охопити всю площу міста нам потрібно близько десяти таких автомобілів, але з урахуваннях тих машин, які в нас є в парку – це також серйозне підсилення Житомирського комунального господарства»,  – підкреслив мер Житомира.

Після доставки автомобілів у Житомирі відбудеться лінійка готовності комунальної техніки до зими, під час якої продемонструють машини.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare