Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 489677
Прогноз погоди
Житомирські освітяни отримали винагороду за сумлінну працю
2 жовтня 2013 року 15:58

Усміхнені діти, безліч квітів, повітряних кульок, музика оркестру – саме так 2 жовтня 2013 року у Житомирському музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги зустрічали освітян міста.

З нагоди відзначення Дня працівників освіти у театрі відбувся урочистий концерт. Привітати житомирських вчителів зі святом завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой, перший заступник міського голови Галина Семенець, заступник міського голови Наталія Леонченко, голова Богунської районної ради Людмила Янушевич і голова Корольовської районної ради Олег Соя.

«Це одне із найбільших свят, яке є у житті кожної людини. Бо кожен переступав поріг школи. Понад сто країн світу відзначають це свято. Хочу подякувати всім освітянам за щоденну важку працю. Саме вчителі формують наш світогляд, розкривають наші таланти», – зазначив Володимир Дебой.

За словами мера Житомира, у цьому році з міського бюджету виділені кошти у розмірі 50 % від окладу, що перераховані педагогам Житомира напередодні Дня працівників освіти. Це своєрідна винагорода за сумлінну працю, яку освітяни повинні були отримати відповідно до ст. 57. Фактично у всіх обласних центрах такі виплати згідно із зазначеною статтею не здійснюються.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare