Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5584
візитів всього: 493448
Прогноз погоди
Житомирщина відзначає День туризму
27 вересня 2013 року 12:09

Намети, імпровізоване багаття, пісні під гітару експозиції у різних напрямках туризму та справжня юшка – саме так у коридорах ОДА, обласної ради в Житомирі 27 вересня 2013 року пройшла урочиста виставка, присвячена відзначенню Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

Огляд виставки, на якій презентували туристичні особливості своєї місцевості райони області, а також місто Житомир, для присутніх провів відомий житомирський краєзнавець Георгій Мокрицький.

Разом із головою Житомирської обласної ради Йосипом Запаловським і заступником голови Житомирської ОДА Миколою Дейсаном відвідала виставку й заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко. Усі вони підкреслили, що виставка справила на них гарне враження та продемонструвала, скільки цікавого є у Житомирі та області.

«Житомирщина – це та земля, яку потрібно показувати, залучати до неї туристів. Туризм, перш за все, – це популяризація міста та області», – зазначив Йосип Запаловський.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare