Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5586
візитів всього: 493515
Прогноз погоди
Житомир отримав перший автомобіль для соціального таксі
8 вересня 2013 року 19:29

Соціальне таксі для людей з обмеженими можливостями незабаром з’явиться у м. Житомирі. За домовленістю із міським головою Володимиром Дебоєм німецьке представництво Червоного хреста до Дня міста офіційно передало повністю укомплектований та сертифікований автомобіль, що має необхідне приладдя, для обслуговування людей з особливими потребами.

Сьогодні, 08 вересня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із представниками німецького Червоного хреста. Мер міста подякував меценатам за оперативність та постійну співпрацю із Житомиром.

«Я щиро дякую представникам Червоного хреста за те, що на моє прохання вони оперативно відгукнулися – і сьогодні цей автомобіль вже у Житомирі. Я радий, що питання, яке упродовж багатьох років було проблемним, ми вирішили», – сказав Володимир Дебой.

Представники Червоного хреста повідомили, що врахували всі особливості, і автомобіль до найменших деталей підготовлений для перевезення людей особливих категорій. Автомобіль має спеціальні сходи-підйомники, 6 звичайних та 2 місця для людей на візочках. Тут також передбачене кріплення для надійної поїздки, яке регулюється під розміри будь-якого візочка, не лише тих, що йдуть в комплекті з авто.

На автомобілі, акцентують благодійники, навіть підготовлено напис щодо тримання дистанції для інших водіїв.

Автомобіль працюватиме благодійно та на платній основі, як таксі на замовлення для окремих груп населення.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare